erkanlı inşaat
bilecik vinç
DOLAR 32,5215 % 0.2
EURO 34,5930 % 0.08
STERLIN 40,4326 % 0.13
FRANG 35,6399 % 0.23
ALTIN 2.493,42 % 0,28
BITCOIN 2.092.465 -0.176

2018-2019 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN

Yayınlanma Tarihi :
2018-2019 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN

2018-2019 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN 

Öğrencilerimiz, aileleri, öğretmenlerimiz için 2018-2019 yeni eğitim-öğretim dönemi hayırlı olsun.

Ülkemizin geleceği için çocuklarımızın, gençlerimizin eğitimi çok önemli. Türkiye’yi 2023,2053,2071 hedeflerine taşıyacak olan çocuklarımıza ilgi göstermek, destek olmak onlara başarılı bir dönem için cesaret verecektir.
Biz Türkler her zaman Dünyada lider ülke olduk. Cihan devleti Osmanlı İmparatorluğu ile Dünya’da süper güçtük. Emperyalizmin saldırılarıyla Osmanlı İmparatorluğunu 65 parçaya böldüler. Bu günlerde yine emperyalizm .Türkiye’yi yine parçalamaya, güçsüzleştirmeye çalışıyor. O zamanda emperyalizm ile işbirliği yapan hainler vardı, bugünde yine emperyalizmin uşağı vatan hainlerinin olduğunu üzülerek görüyoruz. Tüm bu oyunlara direnmenin yolu güçlü bir nesille mümkün.Eğitim-Öğretim geleceğimiz çocuklarımız için çok önemli. Cumhurbaşkanımız recep Tayyip Erdoğan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bağımsız Türkiye’nin Lider ülke, Büyük Türkiye yolunda ilerlemesi için Dünya emperyalizmine meydan okuyor ve geleceğimiz için ölümüne mücadele ediyor. Hep birlikte geleceğimiz için birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz.
Osmaneli Belediyesi olarak Eğitime büyük önem veriyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ihtiyaç duyduğu yatırımları Cumhurbaşkanımızın,Bakanlarımızın,Milletvekillerimizin,Valimizin,il,ilçe başkanlarımızın ve il genel meclisi ve belediye meclisi üyelerimizin desteği ile gerçekleştiriyoruz. Osmaneli de bu dönemde Şehit Osman Er İmam Hatip Orta Okulu,Çok Programlı Lisemizinde, Balaban İlk Öğretim Okulu, Kız Öğrenci Yurdu yatırımlarını gerçekleştik. Cumhuriyet Orta Okulumuzun ve Ana Okulu yatırımları da kısa bir sürede başlayacak. Tüm okullarımızın fiziki ortamlarını bu dönemde iyileştirirken, Anadolu Lisemizi de depreme dayanıklı hale getiren yatırım gerçekleşti. Osmaneli öğretmenler acısından zorunlu hizmet alanı oldu ve atanan kaliteli öğretmenler 7 yıl boyunca ilçemizde görev yapacak. Bu Osmaneli İlçesinde eğitim seviyesini arttıracak.
Osmaneli Belediyesi olarak Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte gençlerimizin çocuklarımızın spor yapması için birlikte proje kapsamında çalışıyoruz. Bu amaçla kurduğumuz 1308 Osmaneli Belediye Spor 17 branşta 600 lisanslı sporcu ile ve değerli eğitimci hocalarımızın desteği ile sporda büyük başarılara imza atıyor. Kulübümüzün spordaki hedefi; ”Üst liglere ve Milli Takımlara sporcu yetiştirmek. Vatanına, Bayrağına, Devletine, Milletine bağlı, inançlı sporcularla örnek bir alt yapı kulübü olmak”.
2018-2019 Eğitim-Öğretim döneminde öğrencilerin, ailelerinin, öğretmenlerimizin her zaman yanında olan bir belediyecilik anlayışımızla başarılı, sağlıklı bir eğitim yılı diliyorum. Allah zihin açıklığı versin, çocuklarımızı korusun,eğitim-öğretim yılımız hayırlı olsun. Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimize ve babama Allahtan rahmet diliyor, onları minnetle anıyorum.
Saygı ve sevgilerimle,
Ymm  Münür Şahin -Osmaneli Belediye Başkanı

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.