
Pazaryeri’nde Okullarda Karne Heyecanı
Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde 2025-2026 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte 109 öğretmen 1048 öğrenci karne sevinci yaşayarak yaz tatiline merhaba dedi. İlçe genelinde yüzlerce öğrenci, bir yıl boyunca verdikleri emeğin karşılığını almanın mutluluğunu yaşarken, okullarda renkli ve duygusal anlar yaşandı.
Beşeylül İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine Pazaryeri Kaymakamı Muhammet Mustafa Kara, Belediye Başkanı Zekiye Tekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, Okul Müdürü Arif Kaptan, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.
Sınıfları tek tek ziyaret eden Kaymakam Muhammet Mustafa Kara ile Belediye Başkanı Zekiye Tekin, öğrencilerin karnelerini kendi elleriyle takdim ederek başarılarından dolayı tebrik etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen protokol üyeleri, bol bol hatıra fotoğrafı çektirirken, çocuklara yaz tatilini verimli değerlendirmeleri ve bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.
Karne heyecanının ve yaz tatili sevincinin bir arada yaşandığı törende öğrencilerin mutluluğu yüzlerinden okunurken, veliler de çocuklarının bu özel gününe ortak olmanın gururunu yaşadı.














