erkanlı inşaat
bilecik vinç
DOLAR 32,6031 % 0.39
EURO 34,8266 % 0.25
STERLIN 40,6487 % 0.12
FRANG 35,8786 % 0.76
ALTIN 2.491,69 % 0,29
BITCOIN 2.133.876 4.148

PAZARYERİ İLÇESİNDE KAR YAĞIŞI ALTINDA OKUL VE İŞ MERKEZİ AÇILIŞI

Yayınlanma Tarihi :
PAZARYERİ İLÇESİNDE KAR YAĞIŞI ALTINDA OKUL VE İŞ MERKEZİ AÇILIŞI

PAZARYERİ İLÇESİNDE KAR YAĞIŞI ALTINDA OKUL VE İŞ MERKEZİ AÇILIŞI

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde Farabi (Sağlık Meslek) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kompleksi ile İş ticaret ve belediye hizmet binasının açılışı yapıldı.
Açılışa, Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, eski Milli Eğitim Bakanı Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı, eski Başbakan yardımcısı Ankara Milletvekili Doç. Dr. Yalçın Akdoğan, Bilecik Vali Yardımcısı Burhan Terzioğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Güsamettin Erdoğan, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Eski Başbakan Baş müşaviri Fatih Dut, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş,ilçe belediye başkanları, siyasi parti başkanları, daire ve okul müdürleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Ankara Milletvekili Doç. Dr.Akdoğan, Ak Partinin açıkladığı ilk hizmet alanı eğitim olmuştur. Bu güne kadar yüzbinlerce dershane açtık, milyonlarca kitap, bilgisayar dağıttık. Eğitim, sağlık, kültür turizm alanında Bilecik’in bir cazibe merkezi olması için mücadele ettik çok yol kat ettik. Bu güne kadar çok badirelerden geçtik ama devlet ve millet ile hep bunların üstesinden geldik gelmeye devam ediyoruz. Bizim en dikkat ettiğimiz şey nitelikli insan yetiştirmektir bu yüzden eğitime çok büyük ağırlık verdik. Bu güzide eğitim kurumunun yapılmasında emeği geçenleri kutluyorum hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” Dedi.

Eskişehir Milletvekili Prof. Dr.Avcı, okulun hayırlı uğurlu olmasını dileyerek emeği geçenlere teşekkür etti.
Avcı, “Bu okulun mesleki ve teknik lise eğitimi olması çok önemlidir. 15 yıl zarfında mesleki ve teknik eğitim alanında büyük mesafeler alındı. Ama yeterli değil daha fazlasını yapmamız gerekiyor. Mesleki ve teknik eğitimin ülke ekonomisi ve gençlerin geleceği açısında çok önemli olduğunu biliyor büyük kaynak aktarıyoruz. Gençlerimiz buralarda alt yapı imkânlarıyla eğitimlerini tamamlayacaklardır.” dedi. İl Müftüsü Necati Akkuş’un duasının ardından okulun açılışı yapıldı.

Okulun açılışından sonra Belediye hizmet binası ve ticaret merkezinin açılışı yapıldı.Akdoğan açılışta, ilçeyi el birliği ile ayağa kaldırmamız gerekir diyerek, “İnsanların buralardan göçüp gitmesinler bu yapılan birer cazibe merkezidir. Göçü önlemek için elbirliği çalışarak buraları cazibe merkezi haline getirmeliyiz. Önümüzde yerel seçimler var. Cumhur Başkanını seçtik, Parlamentoda Ak Partiyi güçlü bir şekilde temsil hakkı verdiniz bu bir üçlü saç ayağıdır şimdi yerel yönetimlerde de aynı desteği vermeliyiz. Ayağın biri eksik olursa yalpalar işler aksar. Çok sıkıntılar geçirdik, hangi ülkede darbe olup, tanklar insanların üzerine yürüseydi ayakta durabilirdi en az yüz yıl geriye giderdi ama biz bunların hepsinin üstünden geldik gelmeye de devam ediyoruz. Bölgesel bir güç haline geldi Türkiye mazlumların umudu oldu olmaya devam ediyor. O yüzden birlikte çalışıp birlikte başaracağız inşallah” dedi.
Belediye Başkanı Yalçın, göreve geldiği günden bu yana ilçede birçok büyük işi başardıklarını belirterek, “ Bazılarını hayal bile edemediği birçok işi bitirdik. Bu hizmetlerimizde Sayın Milletvekillerimizin daima desteğini gördük onlar sayesinde bu günlere geldik. Açılan lise Prof. Dr. Nabi Avcı’nın bir eseridir, yapılan ahı dağı yolu ve açılışını yaptığımız belediye hizmet ve iş merkezi binamız Doç Dr. Yalçın Akdoğan sayesinde olmuştur. Ben Pazaryeri halkı adına kendilerine çok teşekkür ediyor Allah razı olsun diyorum.
Pazaryeri İlçe Müftüsü Ahmet Ömer Kayalı’nın duasının ardından İş merkezi açılışı yapıldı.






































YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.