erkanlı inşaat
bilecik vinç
DOLAR 32,5090 % -0.11
EURO 34,9468 % 0.27
STERLIN 40,7396 % 0.35
FRANG 35,5847 % 0.02
ALTIN 2.438,87 % 0,65
BITCOIN 63.392,44 -2.746

Pazaryeri Kaymakamı Bayram Sağır’a Veda Yemeği Düzenlendi

Yayınlanma Tarihi :
Pazaryeri Kaymakamı Bayram Sağır’a Veda Yemeği Düzenlendi

Pazaryeri Kaymakamı Bayram Sağır’a Veda Yemeği Düzenlendi

Pazaryeri Kaymakamı Bayram Sağır’ın Rize Hemşin’e tayini çıkması nedeniyle Demirköy’de bir tesiste veda yemeği düzenlendi.
Kaymakam Sağır, İlçedeki bir tesiste düzenlenen yemek programında yaptığı konuşmada, dönem 3.sü olarak Pazaryeri ilçesini istediğini belirterek ne kadar iyi bir tercih yaptığını söyledi.
Sağır, “ 17 ay boyunca ilk görev yerim olan Pazaryerinde hizmet etmenin, çok güzel insanları tanımanın mutluluğu ve gururu içindeyim. Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ve tüm kurum amirleri ile uyumlu bir şekilde hizmetlerimizi yürüttük. Ben burada en az 3 yıl kalırım diye düşünüyordum beklemediğim bir atama oldu. Devlet büyüklerimiz bu şekilde uygun görmüşler. Ama buradan çok güzel duygular ve arkadaşlıklarla ayrılıyorum. Pazaryerini ve halkını asla unutamam.Belki bir birimize hakkımız geçmiştir benden yana tüm haklarım helal olsun sizlerde hakkınızı helal edin” dedi. Kaymakam Sağır veda esnasında göz yaşlarına hakim olamadı hem kendisi duygulandı hem de salonda bulunan duygulandı.
Başkan Yalçın, Kaymakam Sağır’ın geldiği günden beri tüm halkın gönlünde taht kurduğunu ve herkes tarafından çok sevildiğini belirterek kendisiyle bir çok projeye imza attıklarını söyledi. Yalçın,” Kaymakam Bey çalışkanlığı, mütevazı kişiliği ile herkes tarafından çok sevildiği veda için katılan yüzlerce kişiden belli oluyor. Kendisine ilçemize yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyor yeni görev yerinde başarılarının devam etmesini diliyorum.” dedi. Kendisine ilçeye has Kınık Köyü vazosu hediye etti. Yazı işleri Müdürü Akın Büyüköztürk, tüm daire amirleri adına yaptırdığı resim albümünü taktim etti.
Yemeğe, ilçedeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Belediye Kültür Merkezi’ndeki veda törenine ise Pazaryeri halkı ve esnaflar katıldı.

















YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.