erkanlı inşaat
bilecik vinç
DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
STERLIN 40,2943 % -1.04
FRANG 35,7169 % 0.28
ALTIN 2.499,53 % 0,61
BITCOIN 2.110.179 -1.264

BAYIRKÖY BELEDİYE BAŞKANI YAMAN’IN BAYRAM MESAJI

Yayınlanma Tarihi :
BAYIRKÖY BELEDİYE BAŞKANI YAMAN’IN BAYRAM MESAJI

BAYIRKÖY BELEDİYE BAŞKANI YAMAN’IN BAYRAM MESAJI

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Bayramlarımız birbirimize olan sevgi ve saygımızı pekiştirmek, aramızdaki dayanışma ve birliği arttırmak, milli ve kültürel değerlerimizi daha da yüceltmek açısından güzel bir vesile teşkil etmektedir.

Her bayram kırılan kalpleri tekrar kazanmak, burkulan yürekleri yeniden onarmak için bir fırsat olmanın yanında; anlamak, anlaşmak, dinlemek ve dokunmak için eşsiz bir imkân sunmaktadır.

Kurban; cömertliktir. Kurban Bayramı; dayanışmadır, empatidir, yoksulların sevindirilmesidir; bu dünyada misafir olduğumuzun ruhumuza bir nakış gibi işlenmesidir. Ve her şeyden önemlisi, kurban kurbiyettir; Allah’a yaklaşmaktır. Cenab-ı Allah’tan (cc), kendisine sunulan tüm kurbanları dergâh-ı ulûhiyetinde kabul buyurmasını; kurbanları, hem Zat-ı Celal’ine, hem de birbirimize yakınlaşmamız için bir vasıta kılmasını ibadetlerinin ve dualarının kabul olmasını; Mübarek Kurban Bayramı’nın başta memleketimiz ve ülkemiz olmak üzere tüm İslam âlemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Dedi

bayirkoy-belediye-baskani-mustafa-yaman-kurban-bayrami-kutlama-mesaji

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.