
Bilecik Pazarcıklılar Derneğinden Emniyet Müdürlerine Ziyaret
Bilecik’te faaliyet gösteren Bilecik Pazarcıklılar Derneği, kentte göreve başlayan emniyet yöneticilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Dernek Başkanı Ahmet Demirel ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, 1. Sınıf Bilecik İl Emniyet Müdürü Gökalp Şener ile 1. Sınıf POMEM Emniyet Müdürü Harun Çil’i makamlarında ziyaret etti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Bilecik Pazarcıklılar Derneği Başkanı Ahmet Demirel, derneğin yürüttüğü sosyal ve kültürel faaliyetler hakkında emniyet müdürlerine bilgi verdi. Demirel, Bilecik’te kamu kurumlarıyla uyum içerisinde çalışmaya büyük önem verdiklerini belirterek, yeni görevlerinde emniyet müdürlerine başarılar diledi.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Gökalp Şener ve POMEM Emniyet Müdürü Harun Çil ise, sivil toplum kuruluşlarının toplumla devlet arasında önemli bir köprü görevi üstlendiğini vurguladı. Emniyet teşkilatı olarak Bilecik’te huzur ve güvenliğin sağlanması adına tüm kurum ve kuruluşlarla iş birliğine açık olduklarını ifade ettiler.
Karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.




