
Pazaryerinde Bonna Porselen Fabrikasından Muhteşem Çocuk Şenliği
Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde örnek sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiren Bonna Porselen fabrikası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çalışanlarının çocuklarına unutulmaz bir şenlik yaşattı.
Pazaryeri Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren ve son üç yıldır Türkiye ihracat şampiyonluğu gibi önemli bir başarıya imza atan Bonna Porselen, sadece üretimde değil, insan odaklı yaklaşımıyla da takdir toplamaya devam ediyor. Fabrika bahçesinde düzenlenen renkli etkinlikte çocuklar, hem eğlendi hem de yaratıcılıklarını özgürce ortaya koyma fırsatı buldu.
Etkinliğin en dikkat çekici anlarından biri, çocukların ilk kez porselen tabaklar üzerine kendi hayal dünyalarını yansıttıkları boya ve desen çalışması oldu. Fabrika yetkililerinin, çocukların hazırladığı bu özel eserlerin sırlanıp pişirilerek kendilerine hediye edileceğini belirtmesi ise minik katılımcılar için ayrı bir heyecan kaynağı oluşturdu.
Pamuk şekeri ve patlamış mısır stantlarının yoğun ilgi gördüğü şenlikte, çocuklara Türk bayrakları da dağıtılarak bayram coşkusu zirveye taşındı. Program boyunca neşeleriyle ortama renk katan çocuklar, hep bir ağızdan “Bayramınız kutlu olsun” diyerek fabrika yönetimine teşekkür etti.
Bonna Porselen’in Pazaryeri’nde sosyal ve kültürel etkinliklere verdiği destek, çalışanları ve ilçe halkı tarafından büyük takdirle karşılanırken, Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Aşkan’ın mütevazı kişiliği ve çalışanlarına verdiği değer bir kez daha ön plana çıktı.
Gülümsemelerle dolu bu anlamlı etkinlik, çekilen hatıra fotoğraflarıyla ölümsüzleşirken, hem çocuklar hem de aileleri için uzun süre unutulmayacak bir bayram anısına dönüştü.






























