erkanlı inşaat
bilecik vinç
DOLAR 32,5895 % 0.28
EURO 34,7718 % 0.05
STERLIN 40,5605 % -0.18
FRANG 35,7091 % 0.23
ALTIN 2.489,90 % 0,22
BITCOIN 2.076.063 3.493

PAZARYERİ KARAKÖY ARASINDAKİ ALTERNATİF YOL HİZMETE AÇILDI

Yayınlanma Tarihi :
PAZARYERİ KARAKÖY ARASINDAKİ ALTERNATİF YOL HİZMETE AÇILDI

PAZARYERİ KARAKÖY ARASINDAKİ ALTERNATİF YOL HİZMETE AÇILDI

Haluk Filizli’nin çabaları sonuç verdi Pazaryeri- Karaköy arasında ki alternatif yol hizmete açıldı.
Pazaryeri Bilecik kavşağında alt geçit olmaması açıldığı günden bu yana birçok sürücünün kaza yapmasına sebep oldu.
MHP İl Genel Meclis üyesi Haluk Filizli’nin buradaki tehlikeli durumu her toplantı ortamında dile getirmesi sonucunda Karayolları tarafından sinyalizasyon sistemi yapıldı. Buna rağmen birçok ağır vasıta sürücüsünün kavşaktaki ışıklara uymadığı her daim tehlikenin devam ettiği görüldü.
Geçtiğimiz aylarda Haluk Filizli, Karaköy alt geçidinden Pazaryeri Bilecik yoluna çıkan tarla yolu olarak bilinen kısmı encümen kararıyla genişletilerek alternatif yok kapsamına aldırmasıyla burada çalışma başlatıldı.
Özel idare tarafından yol genişletilerek asfalt kaplaması yapıldı. Bundan sonra Bozüyük istikametinden gelen tüm sürücülerin Karaköy alt geçidini kullanarak gem güvenli bir biçimde hem de yolu kısaltmış olarak Pazaryeri ilçesine ulaşabilecekler.
İlçemizde yolcu taşımacılığı yapan 2 kooperatifimizde bu yolu kullanarak Bilecik ve Bozüyük’e giderken Karaköy halkının’da istifade etmesini sağlamış olacaklardır. Konuştuğumuz Karaköy’lü vatandaşlar eğer Pazaryeri otobüsleri her iki yöne giderken bu yolu kullanırlarsa bizlerde onların geleceği saatlerde durakta bekleriz diyerek bu yolun yapılmasında büyük gayret gösteren Haluk Filizli ve Özel idareye teşekkür ettiler.







 

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.