erkanlı inşaat
bilecik vinç
DOLAR 32,5381 % 0.14
EURO 35,0041 % -0.07
STERLIN 40,8417 % -0.12
FRANG 35,6945 % 0.14
ALTIN 2.436,43 % 0,01
BITCOIN 64.618,85 0.334

Bakan Kasapoğlu Pazaryeri Gençlik Merkezi’nin açılış törenine katıldı

Yayınlanma Tarihi :
Bakan Kasapoğlu Pazaryeri Gençlik Merkezi’nin açılış törenine katıldı

Bakan Kasapoğlu Pazaryeri Gençlik Merkezi’nin açılış törenine katıldı

Pazaryeri ilçesinde Gençlik Merkezi açılışı yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katıldığı açılışta, ilk konuşmayı Belediye Başkanı Zekiye Tekin yaptı. Milletbeki Selim Yağcı ve Bilecik Valisi Bilal Şentürk’ün konuşmalarının ardından kürsüye çıkan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Ülkemizin dört bir yanında eserlerimiz bir bir yükseliyor. Son 19 yılda Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde her alanda olduğu gibi gençlik ve spor yatırımlarında büyük bir devrimi gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam edeceğiz.” dedi.

Kasapoğlu, Pazaryeri Gençlik Merkezi’nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, Bilecik’e inşa edilen her eserin Türkiye’nin güçlü yarınları için bir sembol olduğunu söyledi.

9rDPE.jpg

Taş üstüne taş koymaya, çalışmaya devam edeceklerini belirten Kasapoğlu, “Bizler, Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde bir ihya hareketinin, bir adalet, kalkınma mücadelesinin neferleriyiz. Hiçbir zaman hiçbir zorluktan, tuzaktan korkmadığımız, usanmadığımız gibi bundan sonra da el ele, omuz omuza vereceğiz. Medeniyetimizi yarınlara daha güçlü taşımak için gayret edeceğiz.” diye konuştu.

Türkiye’nin Avrupa’nın en genç nüfuslu ülkesi olduğunu aktaran Kasapoğlu, “Bugüne kadar gençlerimiz için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık. Bundan sonra da yarınların kutsal emanetini omuzlayacak gençlerimiz için her türlü çabayı, gayreti, imkanı ortaya koymaya devam edeceğiz.” ifadesini kullandı.

Kasapoğlu, her geçen gün hizmette çıtayı daha fazla yükselteceklerini dile getirerek, şöyle devam etti:

“Ülkemizin dört bir yanında eserlerimiz bir bir yükseliyor. Son 19 yılda Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde her alanda olduğu gibi gençlik ve spor yatırımlarında büyük bir devrimi gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam edeceğiz. Amacımız, ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ idealine uygun bir şekilde hizmet etmek. Halkımızın neye ihtiyacı varsa, ne gerekiyorsa tüm fırsatları onlara sunmak. Burada yükselen eser, başta gençler olmak üzere tüm halkın hizmetinde olacak.”

Gençlik merkezlerinin sayısını artırmayı hedeflediklerini anlatan Kasapoğlu, “kadın öncelikli spor” ilkesini benimsediklerini, tüm toplumun spor merkezlerinden ve tüm imkanlardan faydalanmalarını istediklerini söyledi.

İlçe Müftüsü Şenol Şahin’in ettirdiği duanın ardında Bakan Kasapoğlu,  6,5 dönümde, kitap kafe, çok amaçlı salon, inovasyon odası, güzel sanatlar ve el sanatları çalışmalarına yönelik atölyeleri, basketbol ve futbol alanlarını içeren merkezin açılış kurdelesini kesti.

Ardından merkezi gezen Kasapoğlu, burada çeşitli branşlarda eğitim alan öğrenciler ve sporcularla sohbet etti.

Pazaryeri ilçesindeki törene, Pazaryeri Kaymakamı Berker Çırak, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Muzaffer Sandal  , Bilecik Spor İl Müdürü Yasi Özdemir, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz, Ak Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, Pazaryeri Ak Parti ilçe Başkanı İsmail Soydan, Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Mutlu Selen Haşit, MHP İl Başkanı Muhammet Fatih Yaşar, MHP ilçe Başkanı Haluk Filizli, BBP Bursa İl Başkanı Av. Haldun Filizli, Bursa Osman Gazi İlçe Spor Müdürü  Fadai Din, Bursa Bilecikliler ve Bilecik Pazaryerililer Dernek yönetimleri, Bilecik İl Müftüsü Ali Erhun, Pazaryeri Müftüsü Şenol Şahin,İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, İlçe Gençlik ve kadın kolları başkanları, mahalle muhtarları ile genç sporcular katıldı.

9rXHJ.jpg
9r3CW.jpg
9rGJR.jpg
9rel8.jpg
9rOIs.jpg
9rfaL.jpg
9rSEB.jpg
9rdQM.jpg
9r1RU.jpg
9raXy.jpg
9r7JO.jpg
9rPr6.jpg
9rTlX.jpg
9ridb.jpg
9rzIF.jpg
9rWLY.jpg

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.